HTML

Ilyenek a...

Mindig lesznek, akik nem szeretik a vodkát. És mindig lesznek, akik nem szeretik a narancslét. Lesznek akik az arányokon panaszkodnak. A maradék pedig örömmel megissza amit eléraknak. Az 1-es csoport rinyálása, a 2-es csoport morgása, a 3-as csoport okoskodása, és a 4-es csoport hálás röfögése, ami miatt megéri írni.

Friss topikok

  • Rakétás Renesco: @Örömhernyó: Csak egyet tudok érteni! (2019.11.17. 23:54) Ilyenek a mai egyetemisták
  • Rakétás Renesco: Új post! (2013.10.28. 03:38) Ilyenek a kisnyugdíjasok
  • Impulzusmomentum: Állati :) mégmégmég. Mondjuk írhatnál a beképzelt várandósokról/újdonsült kismamákról. Valamiért m... (2013.10.10. 13:42) Ilyenek a parasztok

Ilyenek a parasztok

2013.09.28. 16:48 Rakétás Renesco

Na elmesélem nektek milyen egy tanyán lakó mocskos paraszt. Úgy kell elképzelni a fejét mint egy cro-magnoni előember, a legkisebb ingerre is elvörösödik: egy igazi bugris tahó, pökhendi, vasvillával hadonászó dühöngő elmebeteg.

Az ilyen belterjes görbehátú fogatlan vadbarom állandóan fenyegetve érzi magát, ezért kint a fészerben kalapál, így jógázik: idegből veri a vasat miközben Bajnaira és Gyurcsányra gondol. A meditációs gyakorlat elvégzése után kikapcsolja a disznóröfögést.

Remélem hozzá sem kell tennem, hogy állandóan részeg, egy józan pillanata sincs. Tévéje = nincs, rádió az van, de csak felzaklatja mivel több mint 2 ember pofázik benne egyszerre. A paraszt sokat duzzog az ilyeneken.  A paraszt csak a kutyájával szokott beszélgeni. "Ne pofázz vissza !". Ennyit.  Ezt olyankor is eljátsza amikor a szegény eb meg sem szólal. Ha ez a tanyasi ősember a városra gondol, akkor feláll a hátán a sörteszerű szőr. Egyszerűen nem bírja elviselni a tömeget. Állandóan azon töri a fejét, hogy hogyan lehetne a permetezőszert tömegpusztító fegyverként bevetni.

Ez a goromba vadállat egy hónapban egyszer lemegy a faluba. Leparkolja a lovát, de látja hogy már a falu se a régi. Az UPC bekötötte a szélessávú uszodabérletet, mostmár teljes lefedettséggel üzemel a közvilágítás a főutcán, koedukált lett a kubikgödör meg digitális órát tettek a buszmegálló fölé. A paraszt szerint az egész buszmegálló egy szar ötlet volt, a leghatékonyabb tömegközlekedési eszköz a traktor. 

Leporolja a gúnyáját, csuklik, nagyokat pislog. Zihálva szemlélődik, közben fojtogatja a düh. Ingerülten bemegy a vetőmagboltba, köpköd, káromkodik és rúgdosódva tolakszik a polcokhoz. Tapicskolja a zacskókat, melyikben lehet jobb a vetőmag. 

Na ilyenek a parasztok, csak hogy te is tudd !

1 komment

Címkék: paraszt tahó bugris vetőmag parasztok tanyasi

A bejegyzés trackback címe:

https://whitetrash.blog.hu/api/trackback/id/tr95538205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Impulzusmomentum 2013.10.10. 13:42:08

Állati :) mégmégmég. Mondjuk írhatnál a beképzelt várandósokról/újdonsült kismamákról. Valamiért mindkét típus indokolatlanul el van szállva magától.
süti beállítások módosítása